10 mei 2013
na het trauma

Systemisch

Het systemisch werk van mij (Frits) gaat een nieuwe fase in. De laatste twee jaar ben ik attenter op het begeleiden van mensen met uiteenlopende trauma’s. Zij komen om de een of andere wijze steeds meer op mijn pad. Ook in mijn coaching. Ik volgde veel opleidingen in systemisch werk. Het contact met  Margriet Wentink van Interactiel rondom het werk van Franz Ruppert vormt een waardevolle aanvulling bij mijn wijze van werken. Na steeds meer vlieguren met deze nieuwe werkwijze krijgt het een steeds mooiere plek in mijn toch al diepgaande wijze van werken.
Als je daar eens aan wilt proeven zijn er verschillende mogelijkheden.

Je kunt hier in Schoonhoven nog terecht op 11 juni voor een opstellingendag
Op 11 juli is er weer een gepland, maar dan in Amersfoort. Het zijn eigenlijk altijd betekenisvolle dagen waarin de deelnemers met meer perspectief en hoop huiswaarts keren.

Je kunt ook, als coach, adviseur, therapeut of counselor, je zelf opleiden in systemisch coachen. Da’s prachtig werken! Ik geloof dat ik een van de eersten was in Nederland die een masterclass aanbood om de systemische uitgangspunten specifiek te integreren in de individuele praktijken van 1-1 hulpverleners. Ik geef vanaf 12 september de masterclass voor de 24e keer, maar dan in het mooie historische pand aan de Havik in hartje Amersfoort. Join the club!

Ben je loopbaanadviseur, dan bof je! Per 1 november a.s. heb ik zes vrijdagen gepland voor een Systemische Special Loopbaan- en Werkvragen. Kijk er eens naar!

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.