Een paar aanpassingen….

Wij verzorgden jarenlang verschillende opleidingen voor coaches, therapeuten, counselors en trainers: Enneagramcoach, Actiemetaforen, Systemisch Coachen en Mindfulness in Coaching.
Met drie ervan zijn we na vele plezierige jaren gestopt. Mindfulness in Coaching blijft in de lucht! We schreven zowel over het enneagram als over actiemetaforen een boek. Van harte aanbevolen!

Vanaf het najaar 2019 gaat Renske met plezier verder met haar driedaagse opleiding Mindfulness in Coaching. En verder zal het 1:1 coachen en het geven van retraites gewoon doorgaan. Op speciaal verzoek van organisaties zullen we nog ingaan op een in-company opdracht aan groepen in relatie tot enneagram, systemisch coachen of mindfulness. Er is nog een nieuwe opleiding in voorbereiding, waarover we eind 2019 mogelijk zullen berichten.
Want, een opleiding bij ons is en blijft een ervaring! Ook voor ons!

Dit is de CURSUS MINDFULNESS IN COACHING

Wetenschappelijke publicaties tonen aan dat deze stressreductie- en stresspreventie-training tot één van de meest effectieve instrumenten behoort bij de bestrijding van depressie en burn-out. Het is als coach de moeite waard om zelf te ervaren wat de driedaagse training Mindfulness in Coaching voor jou en jouw cliënten kan betekenen.
Na afloop zijn er, bij voldoende belangstelling, terugkomdagen. De NOBCO accrediteert de training met 6 PE-punten en de ABvC met 18 PE-punten. Ook de LVSC verstrekt hiervoor PE-punten.

Renske van Berkel schreef meerdere artikelen over dit onderwerp, als ook haar tweede boek: Mindfulness in Coaching.
Het boek werd uitgegeven bij Boom/Nelissen, zomer 2012. Kijk hier verder voor onze boeken.

Dit was de MASTERCLASS SYSTEMISCH COACHEN

Voor coaches die het werken met opstellingen verantwoord willen integreren in hun werk. De leergang biedt in zes intensieve dagen een compacte, doch rijke procesgang in systemisch kijken en handelen in coaching. Ook de nieuwere inzichten over het werken met opstellingen (o.a. het werk van Franz Ruppert en Stephan Hausner) zijn geïntegreerd in het curriculum. De NOBCO accrediteert deze 6 dagen met 12 PE-punten. De ABvC 42 PE punten (21124). De LVSC verleent 12 PE punten en de VVH in 2014 20 PE punten. Lees verder over deze sprankelende en perspectief veranderende Masterclass Systemisch Coachen.
Aanvullende dagen zijn mogelijk, evenals opfri(t)sdagen voor afgestudeerde systemisch coaches.

CRKBO_Instelling

CRKBO geregistreerd

MEER INFORMATIE

Al onze opleidingen zijn geregistreerd bij de CRKBO.
Dat betekent dat zij vrijgesteld zijn van BTW.
Zie voor exacte aanvangsdata van onze opleidingen de agenda.
Ook de algemene voorwaarden en een inschrijfformulier kun je alvast inzien.

Download onze opleidingenbrochure  (pdf).
Deze is echter niet meer helemaal actueel, maar wel mooi…

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.