De loslater™ is een actiemetafoor rondom het thema controle – overgave. Het instrumentje geeft de coach / begeleider de mogelijkheid om in een soort oefening de cliënt te laten ervaren hoe het met hem/haar gesteld is als het gaat om het thema ‘loslaten’. Bovendien kan de coach zelf ook objectief ervaren of en waar er spanning wordt vastgehouden en of er ontwikkeling zit in het loslaten.
Met de door mij ontworpen Loslater™ heb ik in mijn coaching veel cliënten kunnen begeleiden rondom dit voor veel mensen relevante thema.

Wil je meer weten over deze actiemetafoor lees dan mijn artikel daarover uit het Coachingsinstrumentenboek dat in 3 oktober 2013 bij Boom/Nelissen verscheen.
Wil je meer weten over actiemetaforen lees dan mijn boek of neem kennis van de methodiek in een masterclass actiemetaforen.

Je kunt de Loslater™ (met korte gebruiksaanwijzing) bij ons aanschaffen tegen een uiterst geringe prijs, namelijk € 2,50 per stuk!
Bij afname van 5 stuks betaal je slechts € 10,- excl. verzendkosten en BTW 21%
Geef via een mailtje aan hoeveel stuks je wenst te ontvangen (de Loslater™ is ook op een zinvol te gebruiken in groepstrainingen).
Geef in het mailtje ook je adresgegevens aan. Na betaling van de digitale factuur zenden wij je de bestelling dan toe.

Veel plezier ermee!

Frits van Kempen

controle - overgave

De Loslater

Comments

  • annet keessen
    7 juli 2015 Beantwoorden

    Dag Frits, ik wil graag 4 “loslaters” bestellen. Heb je een bankrekeningnr. voor me dan zal ik geld aan je overmaken.
    Alvast bedankt en groet, Annet Keessen

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.