In coaching sta je stil bij processen in je werk en in je leven. Bewustwording en ontwikkeling worden in gang gezet. Van binnenuit. Naar nieuw perspectief. Wij coachen vooral ondernemers, leidinggevenden, ervaren coaches, maar ook meer en meer particulieren.
Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden…en soms..

coachen bij frits van kempenSoms heb je iemand nodig die met je meedenkt en je een spiegel voorhoudt. Zonder een goede coach is zelfobservatie lastig. Ga eens in op jouw eigen vragen die op de achtergrond aanwezig zijn:

 • Wat speelt er op dit moment, binnen én buiten mijzelf?
 • Waarom doe ik de dingen zoals ik ze doe?
 • Hoe word ik wakker van mijn oude patronen?
 • Hoe ga ik (weer) nieuwe betekenis geven?
 • Hoe hak ik knopen door in zaken die al langere tijd sluimeren?
 • Hoe krijg ik perspectief in aanvankelijk ‘uitzichtloze’ situaties?
 • Wat voor rol speelt mijn verleden nog en kan ik daar nog iets mee (systemisch coachen)?

Coachen betekent aandacht voor wat er voor jou wérkelijk toe doet.
Gecoacht worden is je verbinden met je eigen kern, met waar je vandaan komt en waar je naar toe gaat. Van crisis naar kans, van inzicht naar uitzicht.

Bij onze manier van coachen kom je bij je diepere drijfveren en eigen ervaringsverhalen.
Vanuit een vernieuwd inzicht ontstaat bij jou een proces naar uitzicht.
Hoe lastig of zwaar de gevoelde problemen ook zijn.
Zo werk je aan authenticiteit en (nog meer) autonomie.

Specialisaties in Coaching

Wij zijn gespecialiseerd in het coachen bij existentiële problemen.

Wij coachen al jaren m.n.:

quo vadis?

mooi, maar weet de koetsier de bestemming van de reis? Wie dan wèl?

 • leidinggevenden en stafmedewerkers
 • ondernemers en praktijkhouders
 • de laatste paar jaar ook veel particulieren

-die in hun leven en werken problemen ervaren;
-die hun werk geheel of gedeeltelijk (tijdelijk) moesten neerleggen omdat het om bepaalde redenen niet meer gaat.

Meer informatie

Lees over:

 1. aanleidingen voor coaching.
 2. uitgangspunten en werkwijzen
 3. resultaten coaching
 4. over reïntegratie bij existentiële problematiek

Comments

 • Yvonne Leenhouwers
  15 maart 2016 Beantwoorden

  Bij Frits voelde ik me compleet gehoord. Hij luistert oprecht en lijkt te putten uit uit een enorm liefdevol scala aan (eigen) ervaringen met betrekking tot coachen en menselijkheid. Ik heb in een paar contactmomenten met hem veel waardevolle inzichten gekregen die echt zijn gebleven. Daarnaast heeft Frits iets jeugdigs en los, zodat je ook makkelijker je hulpvraag in een wat lichter daglicht kan zien en er een ander perspectief ontstaat.

 • Paul de Roo
  2 maart 2016 Beantwoorden

  Frits weet waarover hij het heeft. Hij brengt je weer op het juiste spoor, door inzicht te geven in jezelf. Je doen en laten.
  Ik zat behoorlijk is een dip. Hij heeft mij er niet uitgetrokken,maar wel de helpende hand gegeven. Je moet het zelf doen. Dat maakt je ook sterker , zodat je de nieuwe uitdagingen in het leven aan kan.

 • Mathijs
  15 februari 2016 Beantwoorden

  Ik kwam enkele jaren geleden bij Frits omdat ik zelf graag met opstellingen aan de slag wilde en goede verhalen over Frits gehoord had. Later volgden er nog enkele gesprekken en verschillende opstellingen-workshops. Met name de opstellingen en de uitstekende begeleiding van Frits gaven mij inzichten die ik anders waarschijnlijk niet had gehad. Ik was vaak blij verrast door de vakkundigheid en aandacht waarmee Frits de opstellingen leidde en vooral ook de intuïtieve aanpak die hem zowel in het voeren van individuele gesprekken als in de begeleiding van de groepen volkomen natuurlijk lijkt te zijn!

 • Frans
  11 februari 2016 Beantwoorden

  Toen mijn leven na een echtscheiding overhoop lag, ben ik in contact gekomen met Frits. Na enkele gesprekken heeft Frits een manier van benaderen gevonden die bij me paste en die mij inzicht gaf in mijn eigen situatie, mijn mogelijkheden en mijn valkuilen. Ik heb o.a. kennisgemaakt met enneagrammen en mindfulness, hetgeen ik fascinerend vond en zeker inzicht geeft in jezelf als persoon en hoe je geneigd bent om te gaan met mensen en omstandigheden.
  Middels ‘opstellingen’ maakte Frits dagelijkse situaties inzichtelijk, legde hij de vinger op zaken die ik het beste als eerste kon aanpakken en gaf hij me praktische handvatten om dat ook echt te gaan doen. Ondanks het feit dat ik in die periode niet echt goed ‘in mijn vel zat’ en leefde in de waan van de dag, hebben die opstellingen mij geholpen om mijn leven zowel privé als zakelijk weer goed op de rails te krijgen. Ik functioneer weer prima, ben succesvol, heb leuke contacten en geniet weer elke dag. Frits en Renske hebben hierin een belangrijk aandeel gehad. Dank daarvoor!!

 • Ralph Meulenbroeks
  10 februari 2016 Beantwoorden

  Dag Frits,

  Afgelopen vrijdag spraken we elkaar weer sinds enkele jaren. Het viel me daarbij wederom op hoezeer jij je het thema “mindfullness” hebt eigen gemaakt. Niet alleen je persoon, maar de hele omgeving straalt dat uit. De coaching sessies hebben me destijds veel gebracht, waarbij de kern steeds was: zeer zorgvuldig luisteren en op het gouden moment de juiste vraag neerleggen. Een unieke gave!

  Vele groeten, Ralph Meulenbroeks

 • Hans Slijpen
  10 februari 2016 Beantwoorden

  Wat Frits voor mij een bijzondere coach maakt heeft voor een groot deel te maken met wie hij is als mens. Ik heb mij in mijn hele traject welkom, gehoord, gezien en gesteund gevoeld. Frits heeft met mij meegelopen en heeft door zijn vragen en kennis mij als vanzelf mijn richting laten ontdekken. Na een carrière als theatervorgever, illustrator en docent, werk ik nu als coach en trainer in Talent- en Missieontwikkeling. Frits is daarbij voor mij een inspirerend voorbeeld van hoe ik mijn coaching en training inhoud wil geven.

  Hans Slijpen, coach en trainer in Talent- en Missieontwikkeling.

 • Henk
  29 juni 2013 Beantwoorden

  Jij wees me erop dat ik de zaklantaarn die mijn ‘zijn’ zichtbaar maakte
  zelf vast had. Bedankt daarvoor.

 • Remko van der Meulen
  26 juni 2013 Beantwoorden

  Dag Frits, dag Renske,

  Ik wens jullie veel werk- en levensplezier in jullie nieuwe onderkomen. Opnieuw in jullie ‘oude’ stad Amersfoort. Jullie gaan Schoonhoven missen en dat kan ik wel begrijpen na mijn sessies en training aldaar. Ik heb de locatie maar vooral ook jullie steun beleefd als een warme deken.
  We gaan elkaar zeker weer zien in Amersfoort !

 • Gerda Tromp
  25 juni 2013 Beantwoorden

  Lieve Renske en Frits,

  Ontzettend jammer dat ik jullie niet even persoonlijk gedag kan komen zeggen.
  Ik vond (vind) jullie geweldige mensen en ben nog steeds blij en dankbaar dat ik bij jullie terecht gekomen ben.
  Natuurlijk het is waar je voor gekozen hebt om te doen, maar de manier waarop jullie dat met liefde en aandacht aanpakken, zo heb ik dat ervaren, is voor mij bijzonder waardevol geweest.
  Nu ik jullie “koppen” weer op de site zie kan ik nog exact terug halen hoe het allemaal ging. Dank voor jullie hartelijkheid, gastvrijheid en de manier van aanpak. Het heeft me geholpen. En als het even niet gaat pak ik de map of doe ik de bodyscan, of lees wat notities door. Op die manier zijn jullie weer even dichtbij. 🙂
  Ik hoop van harte dat het jullie goed gaat zowel zakelijk als privè maak er iets moois van in Amersfoort!

 • Eric Koenen
  25 juni 2013 Beantwoorden

  Renske en Frits hebben me op een bijzondere manier ‘vertraagd’ . Dat is een kunst, zeker bij mij. In de vertraging zie je meer, heb je tijd om zowel rustig terug als vooruit te kijken, maar vooral ook naar het ‘nu’. De wijze waarop ze dat deden vond ik niet alleen zeer professioneel en scherp, maar ook plezierig, betrokken en warm.
  Eric Koenen

 • Hennie Henzen
  24 juni 2013 Beantwoorden

  Hallo Renske en Frits,

  Door jullie inzet en advies heeft mijn leven weer invulling gekregen, ik ben jullie hier erg dankbaar voor. De afgelopen jaren heeft vooral de uitspraak “het is wat het is” voor mij heel veel houvast gegeven.

  Groet en dank Hennie.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.