Frits

Het goed en snel reïntegreren van ondernemers vereist een deskundige attitude in combinatie met een krachtige methodiek.
Inkomens- en AO-verzekeraars als ook huisartsen en arbodiensten verwijzen ondernemers en praktijkhouders voor reïntegratie naar Frits van Kempen bij existentiële problematiek.
Vanwege succesvolle ervaringen. Deze existentiële problematiek is vaak verbonden met psychische, psychosociale en psychosomatische problemen.

Vanwege zijn persoon en zijn uitgebreide therapeutische en coach-ervaring blijkt Frits succesvol in het snel en adequaat begeleiden naar werk (reïntegratie), dan wel naar nieuw perspectief (hervonden passie). Regelmatig is er ook sprake van een samenwerking met Renske van Berkel, daar waar het gaat om mindfulness.

Cliënten gaan in het kader van hun begeleiding ook vaak vrijwillig mee op onze intensives die wij één of twee keer per jaar organiseren.
Nadere informatie over individuele programma’s en separate groepsinterventies treft u aan op deze website.

nieuw perspectief

  naar nieuw perspectief

 

 

 

Comments

  • Margarita-Joan
    24 november 2012 Beantwoorden

    ,Lijkt mij Geweldig ,om eens een retraite mee te doen met Frits Kempen ,heel goed wat ik zag op God verandert mensen bij de E.O. zaterdag de 24e November om 18 uur. bedankt voor deze film zullen velen prachtig vinden .

    Lieve Groet Margarita- Joan ,
    Namaste xxx

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.