02 dec 2011

Mindfulness: 8 weekse training voor iedereen

Er zijn nog een paar plaatsen vrij voor de 8-weekse training die op 4 januari van start gaat.
Misschien is deze training wel heel erg passend bij jouw goeie voornemens om je stress de baas te worden in 2012.

Geef je hier op en lees verder over hoe eerdere deelnemers de training hebben ervaren…

 

 

 

 

‘Het is geweldig wat ik hier ervaren heb. Het kostte mij wel veel moeite om de tijd vrij te maken voor de oefeningen thuis, wat gewoon niet altijd lukte.  Toch heb ik geleerd, tijdens deze acht weken, om anders om  te gaan met de hectiek van de dag en met de situatie in mijn privéleven.’

‘Heb het fijn gevonden met jullie en ben geïnspireerd door Renske om mij weer extra gewaar te zijn van wat zich in, en buiten mij afspeelt. Dat ik niet zomaar hoef te reageren conform mijn primaire automatisme, maar ruimte kan geven aan wat zich voordoet’.

‘Het was even wennen, maar ik heb uiteindelijk ontzettend veel geleerd en plezier gehad’.

‘Ik ben niet iemand die zich makkelijk uit, maar dit was een belevenis. Ik ben verbaasd over hoe ik steeds meer ontdekte en wilde delen. Dank voor alles.’

‘Renske, je hebt me veel aangereikt. Het was geestverrijkend. Ik kan weer verder, ondanks mijn omstandigheden.  Ik weet wat ik nu kan doen om mezelf niet meer te laten opjagen of me van mijn stuk te laten brengen. Bedankt!’


Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.