14 sep 2011

Systemisch werk

 1. De maandelijkse dagworkshops opstellingen zullen vanaf oktober weer behoorlijk in trek zijn.
 2. Op 18 november organiseer ik een minicongres voor het LinkedIn-forum ‘Systemisch Coachen’. Doel: nadere kennismaking en uitwisseling van ervaringen via mini-workshops, cases en verhalen. Ook overleggen we HOE het Forum is aan te wenden om  inhoudelijk met elkaar van gedachten te wisselen.
  Ben je systemisch coach en nog geen lid van het forum? Klik dan hier!
  Schrijf je daarna in voor  het minicongres op 18 november!
 3. Op Werelddierendag organiseer ik samen met Merel Brouwer een ochtend over systemische paardencoaching.
 4. Op 1 september jl. ging de 18e masterclass systemisch coachen van start. Deze 18e versie…

  …zit weer vol kleine en grotere vernieuwingen.  De kennis en ervaring die ik op doe in de opleidingen bij Interakt integreer ik voorzichtig in het curriculum. Persoonlijk denk ik een weg gevonden te hebben die de laatste versies van ‘klassiek’ opstellingenwerk combineert met het opstellingenwerk van Franz Ruppert.  Dit najaar zal ik mij ook verdiepen in het werk van Stephan Hausner (opstellingenwerk bij lichamelijke ziekten en symptomen).
 5. Om één en ander goed te integreren in een nieuw programma heb ik besloten om pas in januari weer een nieuwe masterclass te geven. Idee: geef je alvast op!

 

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.