10 mei 2013

Retraite Buirefontaine

Van 21 tot en met 24 april hadden wij met acht vrouwen en zes mannen een geweldige retraite in het Noord Franse Buirefontaine.
Het mooie was dat ze het eerste uur nog wat onwennig naar elkaar zaten te kijken, maar dat er al heel snel iets moois ontstond, zodra we met elkaar naar de persoonlijke, vaak existentiële thema’s gingen die iedereen zoal meebracht. Mindfulness, opstellingen, persoonlijke gesprekken, wandelen in stilte en ontspanning zijn de elementen die deze drie-en-een-half-daagse opnieuw tot een succes maakten. Wij hebben zelf ook weer enorm genoten van de groep als geheel en van dat wat we daar samen kunnen bieden. Ook dankzij de uitstekende verzorging er om heen.

Wat wij nu al zeker weten is…dat we deze retraite komend najaar (van 13 tot 16 oktober) en in het voorjaar van 2014 (van 11 tot 14 mei) weer zullen herhalen.
Het voegt zoveel toe aan persoonlijke ontwikkeling. Het is erg succesvol gebleken om mensen in coaching een dergelijke retraite aan te bieden. Deelname relativeert op een gezonde wijze de eigen problematiek en het wordt aan den lijve zichtbaar en voelbaar dat wie je ook bent, dat iedereen zich herkent in de diepere thema’s die eigenlijk voor iedereen gelden.Dat alles een plek geven, of althans er een start mee maken, is een van de doelstellingen van deze retraites. Meer informatie tref je hier aan.

 

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.