19 mrt 2017

Ontwikkelingen

Jij en ik leven ook na de verkiezingen, nog in een vrij land.
Er is geen mens die ons verbiedt dat te doen waar we goed in zijn.
Er is geen mens die mij weerhoudt om dat te doen waar ik van hou.
In mijn geval is dat coachen en opleiden.
Ik ben nu 68 jaar en heb tijdens een vakantie in Nieuw-Zeeland (zie foto’s) een knoop doorgehakt.
Jaren lang heb ik met passie en plezier honderden coaches opgeleid in onze opleidingen (enneagramcoach, systemisch coach en actiemetaforen-coach). Maar in augustus geef ik mijn laatste masterclass systemisch coachen.

Ik blijf twee dagen per week beschikbaar voor existentieel coachen. Eind vorig jaar heb ik mijn accreditatie (Master Practitioner Coach bij de NOBCO/EMCC) weer met vijf jaar verlengd. Ik hou van intensieve begeleiding, van het bieden van inzicht en perspectief bij zware thema’s. Begeleiding waarbij de ziel om de hoek komt kijken.

Mijn professionaliteit op het gebied van systemisch werk zal ik vorm blijven geven in maandelijkse dagworkshops waarin op basis van diepe verlangens uiteenlopende opstellingen aan de orde komen.

Daarnaast wil ik graag een bijdrage leveren aan een samenleving (ook in organisaties) waarin mensen weer werkelijk luisteren naar elkaar. Zodat zij zich echt gehoord, gezien en aangeraakt voelen.
Ik ben daarmee aan het experimenteren op eigen gelegenheid (zie ‘intensive’ en ’tot verhaal komen’), maar houd mij ook aanbevolen voor samenwerking met anderen.

Voor het overige geniet ik van mijn vrije tijd en blijf ik vertrouwen op hoe zaken zich ontwikkelen.
Laat de lente maar doorbreken!

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.