21 mei 2012

Drie maal Enneagram

Het Professionele Enneagram (voor beginnende coaches en supervisoren);

Jaaropleiding tot Enneagramcoach (N.O.T.E.);

Enneagram University

Kom meer te weten over scholing in dat zelfkennisinstrument bij uitstek!

1. Het Professionele Enneagram

Renske van Berkel  (van het boek Coachen met het Enneagram) geeft in het najaar enkele voordelige opleidingsdagen in het enneagram voor beginnende coaches en andere begeleiders.  Om te proeven, te ervaren en te genieten. Doe mee. Om jezelf nóg beter te leren kennen. Of om je relaties te kunnen verbeteren. Of om een en ander mee te nemen voor je praktijk.
Stijl: Interactief, oefeningen en theorie. Minimaal 10 en Maximaal 14 personen.

Dag 1: Dinsdag 25 september van 09.30 tot 17.30 uur.
Dag 2: Maandag 15 oktober van 09.30 tot 17.30 uur.

Deze dagen kunnen separaat gevolgd worden maar sluiten qua inhoud op elkaar aan.
Kosten € 125,- per dag  incl. lunch, hand-out en verzorging. Voor 2 dagen betaal je slechts: € 225,- vrij van btw.
Meer informatie bij Renske van Berkel

2.  Jaaropleiding tot Enneagramcoach

Renske, Frits en Lida willen vanaf 7 en 8 september graag weer starten met de volgende editie van de NOTE. Wij hebben er heel veel plezier in, elk jaar weer. De NOTE is welbekend in Nederland, ’t is al de 9e editie!  De huidige deelnemers zijn weer erg enthousiast en sluiten hun jaar binnenkort met een certificeringsdag af.
De Nederlandse Opleiding tot Enneagramcoach (N.O.T.E.) heeft het niveau van een post-HBO opleiding. Zij biedt persoonlijke begeleiders een unieke kans zich professioneel te bekwamen in het coachen met het enneagram als begeleidingsinstrument. De jaaropleiding van in totaal 14 lesdagen, genereert op intensieve wijze kennis en ervaring uit de belangrijkste stromingen in enneagramland.

3.   Enneagram University

Samen met Willem Jan van de Wetering organiseren wij vanaf vrijdag 18 januari 2013 een negental maandelijkse collegedagen over het enneagram. Uitgenodigd zijn sprekers van naam die elk een bijzondere kijk hebben op het enneagram. De Enneagram University is bedoeld voor mensen die bij ons of elders een voortgezette opleiding hebben genoten in het Enneagram. Meer informatie over deze ‘spannende combinatie’ volgt in de volgende nieuwsbrief.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.