12 mei 2013
Luchtfoto Van Kempen Impuls

Afscheid van Schoonhoven

Vijf jaar hebben we genoten van onze idyllische plek aan de Lek. Ons pakhuis werd een begrip in Schoonhoven en ver daarbuiten. Je kon er als ondernemer terecht voor coaching. En als coach, counselor of therapeut kon je er terecht voor je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Het authentieke pand aan de Voorhaven hadden we gehuurd voor een periode van vier jaar. We hebben er vijf van mogen maken. Dankbaar en gelukkig zijn we met al die uiteenlopende ervaringen en belevenissen die we hier samen met cliënten en deelnemers opdeden. Waanzinnig om zulke prachtige ruimtes te kunnen delen, te coachen in de zon op ‘de heuvel van de hoop’ (molen ‘De Hoop’ ligt eronder begraven), te wandelen in stilte of luidruchtig te feesten in de ommuurde stadstuin. Met cliënten te banjeren langs een Lek vol metaforen, te coachen in de fraaie watertoren hoog boven alle drukte verheven, cursussen mindfulness te geven en systemisch te coachen in de bovenruimte die zoveel sfeer en bijzonder licht met zich meebrengt. Daarbij is Schoonhoven en dit pakhuis in het bijzonder, zo bleek mij al snel, ook nog zo verbonden aan de familie van herkomst van Frits, o.a. omdat zijn vader op steenworp afstand hier is geboren en omdat zijn opa er van 1915 tot 1924 burgemeester was.
Kortom: alles klopte.
We hebben hier heerlijk verder kunnen groeien in onze professionaliteit en persoonlijkheid. Het pakhuis is op de foto te zien achter hotel Belvédère (waar dat schip voor ligt).

 

Comments

 • Henk
  28 juni 2013 Beantwoorden

  Jij wees me erop dat ik de zaklantaarn die mijn ‘zijn’ zichtbaar maakte
  zelf vast had. Bedankt daarvoor.

 • Marielle
  14 mei 2013 Beantwoorden

  Beste Frits,

  Wat fijn voor jullie en wat jammer voor mij dat je de Krimpenerwaard gaat verlaten. Maar deze stap biedt vast weer een mooi, nieuw perspectief. Veel succes gewenst en tot ziens in Amersfoort.
  Marielle Hendriks (Krimpen aan den IJssel :))

 • Cosiene
  14 mei 2013 Beantwoorden

  Ja het afscheid in Schoonhoven zal jullie zwaar vallen. Sterkte ermee. En als troost: nieuwe ronde nieuwe kansen! Die mooie historische plek: de Havik te Amerfoort zal ook weer vele metaforen bieden. Hoop dat de zon daar ook vaak schijnt!

  Liefs Cosiene

 • Monique de Bruijn
  14 mei 2013 Beantwoorden

  Lieve Renske en Frits,
  Jammer dat jullie uit Schoonhoven weggaan,
  maar heel veel succes en plezier in Amersfoort!
  Groetjes, Monique de Bruijn
  (sept 2012 driedaagse mindfullness gevolgd).

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.