02 mrt 2014

Masterclass systemisch coachen: leren te nemen wat is

De masterclass systemisch coachen is een activiteit van Frits. Er zijn door hem al veel coaches opgeleid in het systemisch kijken en coachen.
De eerstvolgende (26e) masterclass vindt plaats vanaf 28 maart (6 vrijdagen). Ik heb de start wat uitgesteld omdat we pas met 8 deelnemers van start gaan. 
Dan is er voldoende garantie voor eigen thema’s, voor diverse werkvormen en een goede intercollegiale variatie en uitwisseling.
Ook de vorige groep was weer enthousiast en tevreden. Overigens: weet waar je aan begint, want je wereld ziet er na het volgen van deze masterclass werkelijk anders uit. 

Je leert je als coach te verhouden tot wat er is bij je cliënt. Dat deed je al. Maar met systemisch kijken en handelen en inzicht in traumatologie zie je zoveel méér (tv-uitzending) en kun je je cliënt daadwerkelijk verder helpen. Zie voorwaarden op de site.

Wil je als coach actuele kennis opdoen, je eigen cases aan de orde stellen, een dag van de masterclass inhalen of gewoon samen bezig zijn met systemisch coachen? Kom dan naar de opfri(t)sdag van 20 mei!

Daarnaast wil ik iedereen attent maken op de mogelijkheid om existentiële vragen, waar je al langer mee rondloopt, aan de orde te stellen in een van de opstellingendagen, die meestal rondom de 11e van de maand plaatsvinden.

Hierboven zie je een foto van het heelal. ‘ t Is maar hoe je kijkt: als je weet waar je naar moet kijken en wat er zich in dat grotere geheel allemaal afspeelt, zie je steeds meer, steeds dieper.  Vraag het Govert Schilling!

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.