24 mrt 2018

Masterclass Systemisch Coachen

De masterclass systemisch coachen is compact, intensief en actueel.
Je leert er als coach (1-1-professional) het ambacht van systemisch opstellingenwerk in de individuele begeleiding.

Systemisch leren kijken naar je cliënt met ‘opstellingen in het hoofd’,  mini-opstellingen (op de vloer) en tafelopstellingen.

Je neemt terdege kennis van o.a. de noodzakelijke basishouding, uitgangspunten, wetten en principes, uiteenlopende methodieken, diverse modules, systemische werkwijzen bij uiteenlopende vragen.
Ook breng ik je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rondom het werk van Franz Ruppert (trauma-opstellingen of ook wel: opstellingen van het verlangen).

Persoonlijke en professionele thema’s komen aanbod waardoor er veel wordt ervaren en geleerd.

Deze dertigste masterclass systemisch coachen is compact van opzet en vindt plaats bij 8-12 deelnemers. De lokatie is in Amersfoort.
De data zijn dit keer in drie achtereenvolgende weekends: 24 en 25 maart, 14 en 15 april en 28 en 29 april 2018. Voorafgaande aan de opleiding en op de opleidingsdagen worden er huiswerkopdrachten gegeven.
Tussen de weekends is er genoeg ruimte om zelf met het geleerde aan de slag te gaan in je eigen individuele praktijk of werkkring. Dat is ook zeker de bedoeling en impliceert dat je ook cliënten of proefpersonen hebt om mee te oefenen.

Uitgebreide documentatie, werkbladen, scripts en actuele artikelen, lunches en uitstekende persoonlijke verzorging zijn inclusief. De aanschaf van het kistje opstellingenmateriaal is exclusief.

NOBCO verleent 12 PE-punten.
ABvC verleent 42 PE punten
VVH verleent 20 PE pinten

Informatie

Hieronder de foto van de gecertificeerde systemisch coaches van de 29e masterclass (augustus – september 2017)

Start Datum : 2018-03-24
Eind Datum : 2018-04-29
Tijd : zaterdag van 10.00 tot 17.30 uur en zondag van 9.30 uur tot 17.00 uur
Locatie : Boerderij de Sneul, Fonteinkerk en/of Koetshuis Randenbroek
Kosten : € 1.500,- vrij van btw, inclusief lunches e.d.

Leave a Comment